Hřib hnědý

300 Kč 600 Kč 1 500 Kč 3 000 Kč 6 000 Kč od 300 Kč
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Země původu: Česká republika Česká potravina

Kategorie: Sušené houby

Hřib hnědý sušený / Boletus badius

Stručný popis: Je to velmi chutná a oblíbená houba. Plodnice jsou menšího vzrůstu s hnědým kloboukem, žlutými trubkami a malým hnědým třeněm. Hřib hnědý je často nazýván také suchohříbek, sucháč, poddubák nebo podhříbek.

Kuchyňské využití: Suchohřib hnědý je velmi chutná houba, která má v kuchyni všestranné využití. Tento hříbek je vhodný do polévky, omáčky, pod maso, ale také třeba do smaženice s vejci.

Před použitím doporučujeme namočit sušené hřiby na 30 minut do vody.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení