Hřib hnědý

300 Kč 600 Kč 1 500 Kč 3 000 Kč 6 000 Kč od 300 Kč
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Země původu: Česká republika Česká potravina

Kategorie: Sušené houby

Hřib hnědý sušený / Boletus badius

Stručný popis: Je to velmi chutná a oblíbená houba. Plodnice jsou menšího vzrůstu s hnědým kloboukem, žlutými trubkami a malým hnědým třeněm. Hřib hnědý je často nazýván také suchohříbek, sucháč, poddubák nebo podhříbek.

Kuchyňské využití: Suchohřib hnědý je velmi chutná houba, která má v kuchyni všestranné využití. Tento hříbek je vhodný do polévky, omáčky, pod maso, ale také třeba do smaženice s vejci.

Před použitím doporučujeme namočit sušené hřiby na 30 minut do vody.